Zöldspárga Fitt sonka köntösben

Hozzávalók:
8 szelet Sága Fitt Csirkemell sonka
8 szál friss zöldspárga
8 szál metélőhagyma
1 marék friss eper
2 tk olíva olaj
1 negyed citrom facsart leve és reszelt héja
frissen őrölt bors
madárbegy saláta (opcionális köret)
Elkészítés:
A zöldspárgát tisztítsuk meg, ehhez a végeit törjük le (ott pattan el, ahol már nem elég friss). Egy serpenyőben kevés olíva olajat melegítsünk, majd ezen futtassuk meg a spárgákat – 2-3 perc hőkezelés elegendő, amíg egy kicsit pirult lesz a felületük. Sózzuk enyhén és frissen facsarjunk rá citromlevet. Tekerjük a csirkemell sonka szeletekbe egyenként, majd egy szál metélőhagymával kössünk rá egy csinos csomót. Kínáljuk ezt az ínycsiklandó ételt frissen darabolt eperrel, amelyet keverjünk el a citrom reszelt héjával és kevés olíva olajjal, jól áll neki a frissen őrölt feketebors. Madárbegy salátával köríthetjük.